@FCBhandbol

Dos de dos en títols de pretemporada. Primer la Supercopa Catalunya i ara la Supercopa Ibèrica. Els vigents campions, que han guanyat les tres edicions d’aquesta competició fins ara, han tornat a guanyar el trofeu després d’imposar-se a l’Sporting de Portugal per 33-38. Un gran partit dels de Carlos Ortega abans de començar el camí a la Champions d’aquí poc més d’una setmana —l’11 de setembre— i l’aventura a la lliga d’aquí dues —el 14 de setembre.

Un Barça ben treballat tant en defensa com en atac agafa distància

L’equip de Carlos Ortega ha tingut uns primers minuts imprecisos en atac. Però a mesura que avançava el partit, els blaugrana s’han trobat molt més còmodes i ja s’han col·locat per davant al marcador. Nielsen —MVP del partit— ha estat impecable sota pals i, al minut 16, ja sumava deu aturades. L’Sporting ha intentat fer un pas endavant, però l’eficàcia del Barça tant en defensa com en atac no ha permès al conjunt portuguès dominar el partit. Al minut 20, els d’Ortega ja doblaven l’Sporting al marcador. Han acabat marxant al descans amb un 24-15 que els ha donat molta tranquil·litat i seguretat.

Segona part amb un ritme més lent, però continua el domini dels blaugrana

Al segon temps les revolucions han baixat i el ritme de partit ha estat més lent. Un dels noms destacats entre els blaugrana ha estat el d’Aleix Gómez, que amb set dianes s’ha convertit en el màxim golejador. El partit ha estat més encallat i l’Sporting ha aconseguit acostar-se al Barça al marcador. Els blaugrana, un punt més calmats aquest segon temps, han mantingut igualment la superioritat. La calma i serenor els han portat a tancar la final amb un 33-38, que els ha fet proclamar campions de la Supercopa Ibèrica.