Barça

El Barça ha guanyat el Getafe per 5 a 2 i, per tant, segueix depenen d’ell mateix per conquerir la Lliga. A la primera part Messi, que n’ha fet dos, i Sofian en pròpia porta i a la segona Araújo i Griezmann han estat els golejadors blaugrana.

Messi encarrila el partit

El Barça ha sortit, com és habitual, controlant i dominant i s’hauria pogut avançar ben ràpid, però el xut de Messi en el minut 3 des de frontal de l’àrea ha topat amb el travesser. A la primera no ha marcat, però a la segona sí. En el minut 8 passada en profunditat de Busquets a Messi, que l’argentí ha aprofitat per fer l’1a 0. Tot seguit, el Getafe hauria pogut empatar, però Cubo ha rematat desviat. Però els madrilenys sí que han empatat en el minut 12 quan una rematada d’Ángel l’ha desviat Lenglet fent-se el gol en pròpia porta, 1 a 1. Els blaugrana han acusat una mica el cop, però han seguit dominant, tot i que els hi ha costat trobar la profunditat. De fet, en el minut 27 ha hagut de ser Sofian en pròpia porta qui s’ha fet el 2 a 1. El Barça s’ha animat i en el minut 33 Messi ha encarrilat el partit fent el 3 a 1. Així s’ha arribat al descans,

Araújo i Griezmann tanquen el partit

A la mitja part Araújo i Ilaix han substituit Piqué i Lenglet. El joc s’ha traslladat al mig del camp. El Barça s’ha dedicat a tenir la pilota, però més per descansar i perquè anessin passant els minuts, que no pas per generar perill. I el Getafe conscient de la dificultat de poder empatar, també ha baixat el ritme. En el minut 68, els madrilenys han aprofitat un penal, que ha assenyalat l’àrbitre després de consultar el VAR, per marcar. Enes Unal ha fet el 3 a 2 en el primer xut del Getafe entre els tres pals. El gol ha donat aire als madrilenys, que han començat a buscar les pessigolles al Barça, que li ha costat despertar-se i tornar a posar tensió al partit. El partit ha quedat sentenciat en el minut 87, quan un córner executat per Messi l’ha rematat Araújo per fer el 4 a 2. Ja en temps de descompte, Griezmann de penal ha signat el 5 a 2 definitiu.