Atlètic-Barceloneta

L‘Atlètic-Barceloneta ha guanyat el tercer i últim partit de la fase de grups de la Champions, que s’ha disputat a Budapest. Els mariners s’han imposat al Jadran Herceg Novi per 13 a 11. Amb aquesta victòria, els barcelonins acabaran segons de grup, just per darrere del Ferencváros, que és l’únic equip que ha estat capaç de guanyar els jugadors entrenats per Chus Martín. Aquesta segona posició fa que l’Atlètic-Barceloneta s’enfronti a l’Olympiacos en els quarts de final de la final a vuit de Belgrad.

L’Atlètic-Barceloneta marca distàncies

Els mariners han començat el partit contra el Jadran molt efectius de cara a porteria. Aquesta efectivitat ha estat clau en la victòria. El parcial de 5 a 2 en el primer quart ha marcat tot l’enfrontament. En el segon quart, la igualtat ha estat màxima i el parcial ha estat d’empat a 3.

La segona part ha començat com ha acabat la primera. Cap dels dos equips ha abaixat els braços i han tornat a empatar a 3. En l’últim i definitiu quart, el Jadran ha estat més efectiu i ha aconseguit endur-se el parcial amb un 2 a 3. El mariners, tot i perdre aquest últim període, no han patit més per la victòria.

Álvaro Granados, amb cinc gols, i Felipe Perrone, amb tres, han estat els màxims golejadors dels barcelonins.