El Barça continua comptant els partits amb golejades, i contra el València ha tornat a exhibir un espectacle de qualitat futbolística i una victòria per 8 a 0. Les jugadores de Jonatan Giráldez segueixen imbatibles i han sumat la tercera victòria consecutiva. En aquestes tres jornades de Lliga Iberdrola, les blaugrana sumen 18 gols a favor i cap en contra.

Cinc gols en nou minuts

Les blaugrana han anat per feina des del primer minut i s’han mostrat clarament superiors a les valencianes. Les locals han tancat les valencianes en el terreny de joc i no han deixat que trobessin cap espai per contraatacar. Al minut 24, Oshoala ha encetat el marcador i ha donat pas a una ràfega de gols del Barça que ha durat nou minuts i que ha deixat una maneta a la primera part. Cal destacar el hat-trick d’Alèxia Putellas, que ha trobat porteria tres vegades seguides, una d’elles amb un xut llarg des de gairebé mig camp, als minuts 27, 28 i 31. El festival de gols de la primera meitat l’ha tancat Mariona, al minut 32.

Una exhibició de joc

Les jugadores blaugrana no s’han conformat amb la maneta i no han donat treva a un València esgotat. Al minut 47, Oshoala ha fet el primer gol de la segona part. El Barça ha continuat apretant i generant perill a l’àrea de la porteria, que defensava Enith, amb diverses ocasions de gol. Fins que al minut 71 Martens ha fet el setè gol. L’última diana del matx l’ha signada Graham, al minut 84, amb una jugada brillant que ha acabat al fons de la porteria.