Barça handbol
Foto: FC Barcelona

El Barça ja coneix el rival que tindrà a la semifinal de la Champions d’handbol, que es jugarà a Colònia el cap de setmana del 17 i 18 de juny. El rival dels blaugrana per un lloc a la final serà el Magdeburg alemany, que tindrà el suport majoritari de l’afició. L’altra semifinal la disputaran el Kielce polonès contra el París Saint-Germain francès.

El Barça defensa títol de campió d’Europa

L’equip de Carlos Ortega s’ha proclamat campió de les dues últimes edicions, però en el sorteig no ha tingut gaire sort, ja que el Magdeburg és, potser, l‘equip més potent que li podia tocar. A més, els últims precedents entre catalans i alemanys són favorables a l’equip germànic. Han estat en les dues últimes finals de la Super Globe, que han acabat amb victòria del Magdeburg per 33 a 28 el 2021 i per 41 a 39 el 2022. Un dels jugadors més destacats de l’equip alemany és Kay Smits. L’holandès és el màxim golejador dels alemanys a la Champions amb 78 gols.

El Barça ha guanyat les dues últimes edicions de la Champions i suma 11 Copes d’Europa en el seu palmarès. En canvi, el Magdeburg, l’última vegada que va guanyar la Champions, va ser el 2002 i aquesta edició serà la seva estrena en una final a quatre.