JOSEP GUARDIOLA, entrenador del FC Barcelona "Pot passar. A vegades passen aquestes coses a l'inici de temporada. Intentarem corregir-ho, però crec que hem fet un bon partit. Estic content, és que no... els detalls, sí, matisos. Millor que al minut 1 no et facin un gol, però l'equip se n'ha recuperat bé." VÍCTOR VALDÉS, jugador del FC Barcelona "Bueno, decepción, decepción porque ves que el resultado ya era bueno, 2-1 y creo que al final una jugada aislada ha determinado ese empate."

Un gol als 25 segons de partit de Pato i un altre en el temps de descompte de Thiago Silva. Aquesta va ser l’aportació del Milan al partit d’ahir a la nit, que va servir els italians per endur-se’n un punt amb el qual no comptaven.
El Barça va fer dues concessions i va perdre dos punts en un partit força incòmode, però que havia resolt molt bé. Una bona jugada de Messi va donar lloc a l’empat a 1 de Pedro al minut 36. Tot just començar la segona meitat, un llançament excel·lent de falta de Villa va posar el 2 a 1 en el marcador. Els blaugrana no van sentenciar, tot i tenir diverses ocasions per aconseguir un resultat més ampli. La bona notícia per a Guardiola, la reaparició de Puyol, que va tornar a jugar després de gairebé quatre mesos.