Barça handbol

El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Super Globe després de guanyar l’Al-Ahly per 26 a 37 i proclamar-se campió del grup A, que completava l’Al Noor saudita. El rival dels blaugrana a la semifinal serà el Füchse Berlín i es jugarà dissabte a les 15.30 h.

Partit plàcid per al Barça

El començament del partit ha estat força igualat. L’Al-Ahly s’ha avançat i ha aconseguit un avantatge de dos gols. Així i tot, els de Carlos Ortega no s’han desenganxat en el marcador i després de 18 minuts de partit han aconseguit avançar-se per primera vegada. La distància entre tots dos equips s’ha anat incrementant i el Barça s’ha escapat amb quatre gols. L’expulsió d’N’Guessan al minut 27 ha obligat el Barça a treure el porter del camp per no atacar en inferioritat i ha provocat que l’equip egipci retallés un gol, per arribar al final de la primera part amb un resultat de 16 a 19 favorable als blaugrana.

A la segona part, el Barça no ha tret el peu de l’accelerador i ha solucionat el partit per la via ràpida. Els de Carlos Ortega han fet una gran actuació defensiva, que els ha permès anar incrementant la distància al marcador ràpidament, i han arribat a una màxima d’11 gols. El resultat final ha estat de 26 a 37 i el màxim golejador del partit ha estat Pol Valera amb 7 dianes.

El Füchse Berlín, rival del Barça a les semifinals

El Barça ja coneix el rival per a les semifinals de la Super Globe: el Füchse Berlín. L’equip alemany ha arribat a la final a quatre de la competició després de guanyar els dos partits del grup B contra l’Al Khaleej i l’University of Queensland. Els berlinesos no són un rival desconegut per als blaugrana; els últims 10 anys, s’hi han enfrontat quatre vegades, amb un balanç de dues victòries per a cada equip. El darrer enfrontament va ser a la final de la Super Globe del 2018 i va acabar amb victòria culer per 24-29.