Barça celebra Lliga F golejada Athletic Johan Cruyff

(EFE/Redacció) El Barça va golejar l’Athletic Club per 7–0 en el primer partit després de guanyar el cinquè títol de Lliga F consecutiu, partit que va aprofitar per brindar el trofeu a l’afició en el penúltim xoc del curs al seu fortí. La festa va ser total perquè l’afició va poder veure un espectacle futbolístic i fer una celebració abans de les finals de la Copa de la Reina i de la Champions.

Un partit plàcid

Les blaugranes van encarrilar ràpid la victòria amb el primer gol, de Mariona, al minut 9, de penal. El segon, només nou minuts més tard, va portar la firma de Bruna Vilamala amb un xut amb l’esquerra des de fora de l’àrea que va fregar el travesser i va netejar les teranyines de la porteria. Abans del descans, Vicky López va fer el tercer amb una jugada amb Bruna.

La segona meitat va continuar l’espectacle de les blaugranes amb el gol d‘Esmee Brugts (minut 56), i Vicky López va fer el 5 a 0 al minut 59 en un partit per recordar de la jove jugadora de 17 anys. Poc després de celebrar el cinquè, el Johan va fer el mateix amb el sisè de Mariona Caldentey. La cirereta al pastís la va posar Ona Batlle a passada d’Aitana Bonmatí.

La festa al Johan

La festa va continuar amb l’entrega de la copa de la lliga i la celebració al camp. Les jugadores van poder gaudir a la gespa amb els aficionats que omplien l’Estadi Johan Cruyff. El final de la festa va ser amb focs artificials, una celebració del títol de lliga que pot continuar amb els de la Copa de la Reina i la Champions.