El Barça CBS i el Lima-Horta s’han vist les cares al segon derbi barceloní de la temporada a la LF Challenge amb un resultat favorable per les locals de 75 a 61. Les blaugranes han estat molt encertades en defensa i han anul·lat la majoria de partit l’atac de les hortenques. L’equip salmó ha marxat al final del primer quart amb un petit marge al marcador (20-21) que s’ha vist superat els trenta minuts restants de partit. Les pivots Sieza i Rosten han protagonitzat un gran duel a les dues pintures amb bons atacs i defenses.

El Barça CBS es fa gran en defensa

El partit ha començat amb un ritme molt alt, possessions curtes i encert des del triple per part dels dos equips. El Lima-Horta ha liderat el marcador a les acaballes del primer quart (20-21) amb la direcció del joc a càrrec de Wilson i Noa Sánchez. El Barça CBS ha endurit la defensa al segon quart, bloquejant l’atac de les salmó amb el protagonisme en atac de Rueda i la intimidació de Rosten. Un últim parcial de 10 a 3 per les blaugranes al final de la part ha deixat el resultat al descans de 39 a 29 per les locals.

Duel de pivots a la pintura a la segona part

El protagonisme de la segona part se l’han endut les pivots Rosten i Sieza. La defensa ha tornat a ser impecable per part de les dues jugadores. El Lima-Horta ha sortit millor al tercer quart gràcies a l’encert de Sieza sota la pintura. El Barça CBS ha pogut aturar la lucidesa en atac de Wilson i una cistella de la portuguesa Carregosa ha deixat el marcador 55-45 a falta de l’últim període. El cansament ha passat factura a les hortenques i els darrers 10 minuts han estat molt favorables a les blaugranes. Resultat final de 71 a 65.