El Barça Atlètic empata a casa del Sestao River
@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha picat pedra per treure un empat a casa del Sestao River (2-2). El filial blaugrana ha pogut igualar l’enfrontament en el temps afegit amb un llançament de penal a càrrec d‘Unai Hernández, autor dels dos gols de l’equip culer. Els jugadors d‘Albert Sánchez tornen a Barcelona sumant un punt molt treballat i tanquen la jornada a la zona mitjana de la classificació amb nou punts.

Unai Hernández ha obert la llauna a la primera part

El Barça Atlètic ha saltat a Las Llanas amb ganes de festa i ha posat en perill la porteria rival des del començament. El capità blaugrana Unai Hernández ha obert la llauna al minut 12 de partit després de definir amb gran qualitat un rebuig que s’ha trobat dins de l’àrea. El partit ha anat avançant fins arribar al descans amb 0-1 al marcador.

Intercanvi de gols i empat in extremis del Barça Atlètic

La segona part ha començat malament pels interessos blaugrana. Els bascos han igualat el partit al minut 50 amb un gol de Sergi Garcia. L’afició local ha esperonat el Sestao River i Cordero ha rematat una jugada després d’un córner al 82 per posar el 2 a 1. Quan tot semblava decidit, Unai Hernández ha transformat un llançament de penal a l’afegit per empatar l’enfrontament. El Barça Atlètic suma un punt molt meritori a un camp complicat i tanca la jornada novè a la classificació, amb nou punts.