EL museu temporal del Barça obrirà el 7 de juny

Els socis i seguidors del Barça ja tenen una nova data marcada en el calendari. És la del 7 de juny, dia en què el club té previst inaugurar el nou museu temporal que s’instal·larà a l’edifici del Palau de Gel.

Un museu temporal com a prova pilot del definitiu

El Barça està en plena reforma de l’edifici del Palau de Gel, situat al costat del Palau Blaugrana, i té previst inaugurar la nova instal·lació a primers de juny, en concret, el dimecres 7 de juny. El museu, que s’anomenarà Barça Immersive Tour, estarà en ús fins que estigui inaugurat el futur Camp Nou, la temporada 2024/2025. Els aficionats que vulguin ja poden adquirir les entrades de manera anticipada al web del club.

L’espai temporal ocuparà uns 2.400 metres quadrats i estarà dividit en diferents zones. Substituirà el museu actual, ubicat al Camp Nou, i que es veurà afectat per les obres de la tribuna principal de l’estadi que començaran el mes de juny.

El projecte l’estan duent a terme el Barça i l’empresa Mediapro, que ja va actuar en la reforma del museu l’any 2010. La intenció és crear un concepte inspirat en la frase “Més que un club” i el seu disseny pretén potenciar la universalitat i la projecció del Barça. Tindrà una sala circular a doble altura amb un audiovisual projectat en parets de sis metres d’altura i 78 de longitud.

Amb la creació del museu temporal el Barça vol aconseguir tres objectius: convertir-lo en una prova pilot per a l’aplicació de noves tecnologies més avançades, crear un espai que es converteixi en un referent tecnològic i mantenir una de les fonts més importants d’ingressos del club.