Atlètic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta ha estat clarament superior al Dinamo de Tbilisi i s’ha imposat als georgians per 6 a 14. És una victòria que li permet afrontar la tercera fase d’aquesta Champions League com a líder de grup B.

L’Atlètic-Barceloneta, per la via ràpida

Els mariners conscients que hi havia en joc acabar en la primera posició aquesta segona fase, han sortit a sentenciar el matx des del principi i ho han aconseguit amb solvència. El parcial del primer quart ha deixat clar que els de Chus Martín no volien deixar marge a la sorpresa i s’han imposat per 0 a 3. En el segon període, l’Atlètic-Barceloneta ha seguit sense aixecar el peu de l’accelerador. Intens en defensa i encertat en atac ha marxat als vestidors amb l’enfrontament més que solucionat, 0 a 7.

Relaxament a la segona part

Després de la represa ha arribat la lògica relaxació dels barcelonins. El Dinamo Tbilisi ha fet el seu primer gol i, fins i tot, s’ha atrevit a discutir la victòria als mariners en aquest tercer quart, que ha acabat amb un parcial de 3 a 4. En l’últim i definitiu període, la igualtat ha estat màxima i el parcial ha estat d’empat a 3 per deixar un marcador final de 6 a 14.

Per als barcelonins han destacat dos jugadors ofensivament que s’han convertit, amb quatre gols cadascun, en els màxims golejadors del partit. Han estat Alexandre Bodegas, amb un 100 % d’efectivitat de cara a porteria, i Milan Aleksic.