L’Atlètic-Barceloneta, en un partit que ha dominat des d’un bon inici, ha guanyat el Club Natació Barcelona per 17 a 8. Els d’Elvis Fatovic han tingut en Unai Aguirre un dels seus punts clau i amb Alex Bustos, autor de cinc gols i considerat l’MVP del partit. Els de Víctor González no han trobat el seu ritme en tot el partit, tot i la bona actuació d’Òscar Asensio, autor de dos gols cenebistes.

L’Atlètic-Barceloneta ha dominat els dos costats de la piscina

El partit ha començat amb molt ritme, el marcador l’ha estrenat Alberto Munárriz. L’Atlètic-Barceloneta ha continuat dominant els dos costats de la piscina, Alex Bustos i Fran Fernández marcant i Unai Aguirre parant. El Barcelona ha retallat distàncies mitjançant Roberto López, aprofitant una superioritat. Quan faltaven 40 segons, Munárriz, amb una preciosa vaselina, ha fet el 4-1 per tancar el primer quart.

El segon període ha començat amb el Barcelona aconseguint més fluïdesa en atac i amb l’Atlètic-Barceloneta molt encallat. Òscar Asensio ha retallat distàncies, però Unai Aguirre ha frustrat les ocasions dels de Víctor González. Aprofitant les superioritats, els d’Elvis Fatovic han trobat el camí del gol amb Unai Biel i Alex Bustos. Al descans, avantatge còmode dels locals per 8 a 4.

Mateix guió a la segona part

El tercer quart l’han dominat els porters. Unai Aguirre i Mario Lloret han demostrat la seva qualitat parant diversos atacs. Guillem Garcia ha fet l’únic gol del Barcelona del quart, mentre que Roger Tahull, Alex Bustos, Dusan Matkovic i Alberto Munarriz estiraven la diferència fins al 12-5.

L’últim quart ha començat amb la mateixa dinàmica, els dos porters s’imposaven als atacants. Biel Mallarach pel Barcelona i Dusan Matkovic pel Barceloneta ha inaugurat el marcador a l’últim quart. Nicholas Porter ha agafat el lloc d’Aguirre i també ha blindat la porteria, mentre que en atac Unai Biel i Alex Bustos posaven el marcador en 15-6. Abel Ramon ha retallat distàncies pel Barcelona, Dusan Matkovic ha tornat a posar els nou gols de diferència. Finalment, un gol de Guillem Garcia ha deixat el partit en el 16-8. Un penal transformat per Unai Biel en els últims segons ha posat el definitiu 17-8.

El CN Barcelona haurà de guanyar el partit de divendres a casa si vol continuar viu en el play-off pel títol de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo.