L’Europa no ha pogut començar amb una victòria el seu debut a la Segona RFEF 2024-2025. Els escapulats han perdut per 3 a 1 contra l’Atlètic Balears en un partit en què els mallorquins han estat més encertats, sobretot a la segona part.

Mal inici i millor final de l’Europa a la primera part

El partit ha començat de la pitjor manera per al conjunt escapulat. Només s’havien disputat tres minuts del partit quan Plomer ha aprofitat una jugada embolicada dins l’àrea per fer l’1 a 0, malgrat les dues bones aturades de Flere, que no ha pogut fer res per evitar el gol.

Malgra tot, l’Europa ha reaccionat. Al minut 15 de partit, Mahicas ha estat a punt de fer l’empat, però ha fallat en l’un contra un. Això sí, l‘Atlètic Balears s’ha defensat bé i ha sortit en ràpids contraatacs. En un d’aquests, George ha fet una jugada personal i el xut li ha sortit per sobre de la porteria escapulada.

L’Europa ha intentat igualar el partit abans del descans, però sense encert o topant-se amb el porter de l’Atlètic Balears, com ho ha comprovat Escoruela, al minut 32 de la primera part. Al final, però, la insistència escapulada ha tingut premi i en el temps afegit, Mahicas ha agafat el rebuig de Jagoba després d’una bona aturada per fer l’empat a u abans del descans.

L’Atlètic Balears sentencia a la segona part

La segona part ha començat amb dues bones ocasions per als de Jaume Mut. Primer amb un xut de Bover que ha estat a punt de sorpredre Flere i després amb una xut de Tovar que ha sortit desviat. Ha estat l’avís, ja que al minut 67 ha arribat el gol dels mallorquins. David Forniés ha acabat en gol una gran jugada de Plomer per fer el 2 a 1. I sense temps de reacció, ha arribat el tercer gol balear. Toni Ramón ha aprofitat un parell de rebutjos defectuosos de la defensa escapulada per fer el 3 a 1.

La victòria dels locals hauria pogut estar encara més àmplia si Flere, al minut 83, no hagués intervingut de manera magistral amb una aturada espectacular després de la rematada de Tovar. I quatre minuts més en un un contra un amb Nuha.

Tot a punt per a l’Atlètic Balears – Europa de Segona RFEF 2024-2025. Els escapulats debuten al torneig lluny del Nou Sardenya aquest dissabte a les 19 h. L’Europa confia a sumar els primers tres punts davant un equip que aquesta temporada ha baixat de categoria. Segueix en directe el partit entre l’Atlètic Balears i l’Europa en aquesta pàgina web i al Twitch de ‘btvesports’, a partir de les 19 h.