Ansu Fati selecció

Ansu Fati ha estat el gran protagonista de l’únic amistós que ha jugat la selecció espanyola abans de l’inici del Mundial 2022 de Qatar. El jugador del Barça, que ha estat titular, ha jugat 70 minuts i ha marcat el primer gol de la victòria del combinat estatal contra Jordània per 3 a 1.

Ansu Fati deixa bones sensacions

Ansu Fati ha estat incisiu durant els minuts que ha participat i ha disposat de diverses ocasions. El gol ha arribat ben d’hora, en el minut 12. El blaugrana ha xutat des de dins l’àrea i la pilota ha passat per sota de la panxa del porter de la selecció de Jordània. El davanter un cop avançada la mitja part, en el minut 70, ha estat substituit per Nico Williams.

Els minuts d’Ansu Fati fan ser optimistes a més d’un per al paper del jugador del Barça de cara al Mundial de Qatar. El seleccionador, Luis Enrique, va apostar pel jove davanter blaugrana, tot i que la seva convocatòria va generar certs dubtes després de la lesió del futbolista. Sembla que Ansu Fati, després del que s’ha vist davant Jordània, podria ser una peça important de cara a la cita mundialista.

El segon gol de la selecció ha estat obra d’un altre blaugrana, Gavi, i el tercer l’ha signat Nico Williams, que precisament havia entrat al camp per Ansu Fati.

Ara el proper partit de la selecció espanyola ja serà al Mundial de Qatar. Serà el dimecres 23 de novembre a les 17 h contra Costa Rica.