L'Europa va començar amb el domini del partit però es va dur un ensurt quan Rafa Leva va cometre penal en aquesta jugada. L'àrbitre no el va xiular, i els graciencs van fer evident la seva superioritat. A pilota aturada, els de Pedro Dólera van disposar d'innumerables oportunitats. Fins i tot l'entrenador local es mostrava resignat. Jordi Fabregat, entrenador CF Amposta "Ells en pilotes disputades ens guanyaven físicament en tot: en cos, en estatura i en tot". Centrades, rematades, aturades, pals. La pilota no estava disposada a entrar. Fins que al minut 43 Segalés donava l'avantatge a l'Europa. Descans i un resultat molt curt. Pedro Dólera, entrenador CE Europa "Hem fet un partit per la primera part anar-nos-en 0 a 3, 0 a 4 sense cap problema". A la represa el ritme va baixar, i l'Amposta es va revifar. La mala sort seguia perseguint els escapulats que van veure com Cano es feia gol al minut 87. Encara hi va haver temps per una última ocasió europeista. Aquesta vegada tampoc no va acabar en gol. Pedro Dólera, entrenador CE Europa "Hem de saber assumir les nostres errades i si haguéssim estat amb més punteria no hauríem parlat d'un 1 a 1".

Les alineacions

CF Amposta: Diego, Manel (Becerra, 62′), Puig, Cesc, Domínguez, Ramon, Miguel (Dani, 81′), Víctor (Óscar, 62′), Marc, Gustavo i Chico.

CE EUROPA: Rafa Leva, Aitor Olmo, Alberto, Cano, Pociello, Valderas, Javi Lara (Guzman, 81′), Ivan Álvarez, Rovira, Segalés (Delmàs, 70′) i Peque.