Sevilla - FC Barcelona
@FCBfemeni

El Barça ha aconseguit la victòria per la mínima en la seva visita a l’Estadi Jesús Navas del Sevilla. Les blaugrana han estat molt superiors durant el partit amb diverses ocasions però fins al minut 69 no han aconseguit situar-se per davant amb un gol d’Aitana.

Domini blaugrana però sense recompensa

L’enfrontament entre l’equip de Pere Romeu i el de David Losada ha estat molt igualat a l’inici. El Sevilla ha pogut gaudir d’alguna arribada, però amb poc perill, en canvi, el Barça ho ha provat primer amb un xut perillós de Pajor. Les arribades de les blaugrana han estat cada cop més clares, un llançament d’Ona Batlle s’ha estavellat al travesser i Claudia Pina ho ha provat amb un xut que ha aturat la millor jugadora del conjunt andalús, la portera catalana, Esther Sullastres. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans amb un equip de Pere Romeu que ha marxat al vestidor sense premi.

L’exblaugrana Sullastres complica la victòria blaugrana

A la represa el conjunt culer ha seguit pressionant la porteria de Sullastres mentre que el conjunt andalús tenia complicacions per crear perill. Una nova ocasió blaugrana ha estat frenada per la portera local que ha enviat l’esfèrica al pal. Finalment les blaugrana han pogut marcar. Aitana Bonmatí ha superat Sullastres amb un bon xut. Amb el 0 a 1 al marcador el resultat no ha patit cap canvi i el Barça s’ha acabat emportant els tres punts de Sevilla.