Els problemes de l’aeroport del Prat, les queixes dels comerciants per la inseguretat a Ciutat Vella i la voluntat de l’Ajuntament de fer fora de la Massana la Tancada d’Immigrants protagonitzen avui dilluns el programa ‘El matí de Barcelona’.


Queixes per la inseguretat a Ciutat Vella

Comerciants i hotelers denuncien l’augment de robatoris i delinqüència a Ciutat Vella aquest estiu, i reclamen un pla de xoc contundent a l’Ajuntament i als Mossos. Entrevistem Teresa Llordés, presidenta de Barna Centre.

També coneixem també l’opinió de Xavier Massip, gerent d’Amics de la Rambla


La Tancada d’Immigrants fora de la Massana

La Tancada d’Immigrants, a punt de ser desnonada. Els serveis jurídics de l’Ajuntament van enviar el dia 25 de juny una notificació a la Tancada d’Immigrants informant-los que serien desnonats en breu. El grup de refugiats i immigrants sense papers, que fa un any i tres mesos van ocupar la Massana, lamenten el canvi d’actitud del consistori. Entrevistem Esteban Yanischevsky, portaveu de la Tancada.


Com serà aquest estiu a l’aeroport de Barcelona?

L’aeroport va superar l’any 2018 els 50 milions de passatgers i els experts alerten que frega la saturació. Fa tres estius consecutius que hi ha problemes de retards, cancel·lacions i conflictes laborals. L’estiu del 2016 , el caos operatiu de Vueling. L’estiu del 2017, llargues cues als controls de seguretat. Al 2018, vaga de controladors aeris… i ara, al 2019, quines són les afectacions previstes al Prat?

Dan Miró, advocat especialista en dret aeronàutic
Pau Marí, portaveu del sindicat de controladors aeris
Juan Carlos Giménez,  president del sindicat PROU


Xarxes

Els tuits més corrosius de la xarxa segons l’Albert Puyuelo.


Esports

L’actualitat esportiva a través de la mirada del periodista de betevé esports Carles Alcoyent.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: