eleccions municipals 2019 ajuntament barcelona

La composició del nou govern de Barcelona i l’augment de patrulles ciutadanes per combatre la inseguretat, a ‘El matí de Barcelona’


El nou govern de Barcelona

Ada Colau i Jaume Collboni han anunciat un acord de govern amb la voluntat que sigui estable: hi haurà sis tinències d’alcaldia i 18 regidories repartides entre Barcelona en Comú i el PSC. Mentrestant, l’oposició continua reclamant un acord pel cartipàs municipal, l’organització interna de l’Ajuntament i reclamen la presidència de totes les comissions i plens del districte.
Entrevistem Elsa Artadi, regidora i portaveu de Junts per Catalunya.


Creixen les patrulles ciutadanes a Barcelona

Veïns i comerciants s’autoorganitzen a la ciutat per fer front a l’augment de robatoris i fets delictius, i cada vegada són més habituals. Un exemple és la plataforma Helpers BCN, que s’ofereix a Twitter per centralitzar les denúncies públiques o anònimes que pot fer qualsevol usuari. Els Mossos desaconsellen participar-hi i reclamen que la seguretat a la ciutat es deixi en mans de professionals.

  • Un debat amb:
  • Eliane Guerrero, membre de la patrulla Roar
  • Teresa Llordé, presidenta de Barna Centre
  • Imma Viudes, portaveu del sindicat de mossos SAP-Fepol
  • David García, portaveu del grup Sant Antoni Per la Seguretat
  • Montserrat Iglesias, directora de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB

Grec 2019

L’actor Enric Cambray ens recomana el nou espectacle de les T de Teatre, ‘Cançó per tornar a casa’, a la Sala Beckett, i una adaptació particular del clàssic de Shakespeare ‘Ricard III’, al Teatre la Gleva:


Xarxes

L’actualitat a través de les reaccions més airades a Twitter sota l’atenta mirada de l’Albert Puyuelo:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: