Imatge de Sarrià-Sant Gervasi

Les conseqüències de les pluges d’aquesta matinada, l’inici del curs escolar i la manifestació de la Diada centren l’interès d’avui a ‘El matí de Barcelona’.


Com serà la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona?

La manifestació de l’11 de setembre arrencarà a les 17.14 h als carrers que conflueixen a la plaça d’Espanya, passant per Creu Coberta, Tarragona, Gran Via, Paral·lel i Reina Maria Cristina. El lema de la marxa sobiranista d’aquesta Diada 2019 és “Objectiu independència”. L’ANC ha confirmat 300.000 inscrits, un miler d’autocars plens reservats i la venda de 240.000 samarretes. En parlem amb Pep Cruanyes.


L’inici del curs escolar a Barcelona

Dijous que ve, 12 de setembre, s’acabaran gairebé tres mesos de vacances per a gairebé 180.000 alumnes de la ciutat, segons dades del Consorci d’Educació. Al ‘Hashtag Barcelona’ repassem els principals reptes de l’inici del curs escolar 2019-2020 amb:

  • Ramon Font, portaveu nacional d’USTEC-STEs
  • Belén Tascón, presidenta de FaPaC
  • Sara Tolsa, membre de la Plataforma Proeducació Pública de Proximitat
  • Javier Chavanel , tresorer de Fapaes

Conseqüències de les tempestes

El temporal deixa un espectacle de llamps i trons a Barcelona. En total, han caigut 300 llamps, segons la Xarxa de Llamps del Servei Meteorològic de Catalunya. Parlem amb Montse Font, cap de guàrdia de Protecció Civil per saber els desperfetes que han causat les precipitacions.


Xarxes

Recorregut mediàtic a través de les notícies més populars a les xarxes a un dia de la Diada amb Toni Noguera.


Agenda

La festa major del Poblenou i la Setmana del Llibre en Català, dues de les activitats per fer a Barcelona que recomana aquest dimarts la Bea Rodríguez.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: