Quan es reposaran els contenidors cremats?

L’Ajuntament ha decidit no reposar, de moment, els més de mil contenidors cremats dels carrers de la Dreta de l’Eixample durants els aldarulls de la setmana posterior a la sentència del Suprem. Des de fa dues setmanes, els veïns llencen la brossa al terra i els contenidors que han quedat no donen a l’abast. La situació no es normalitzarà fins que Protecció Civil no decideixi que ja és segur tornar a reposar-los. En parlem amb

Aurora Huerga, secretària general de la Federació de Construcció i Serveis de CCOO de Catalunya:

Xavier Llobet, president Associació de comerciants Cor Eixample:

Jaume Artigues, president Associació de Veïns de la Dreta de l’Eixample:


Mentides, fake news i manipulació informativa

Les plataformes que es dediquen a detectar notícies falses fan hores extres aquests dies, coincidint amb la campanya electoral del 10-N. Algunes d’elles, per exemple, han fet un seguiment en directe dels debats televisius dels darrers dies per comprovar o desmentir algunes de les dades o afirmacions que hi deien els candidats. En total, van arribar a detectar més d’una desena d’informacions falses o errònies. En parlem amb:


Xarxes

El Toni Noguera ens parla un dia més del seguiment dels debats electorals a les xarxes socials, però també del posicionament polític de Pepe Reina o del vídeo que fa vergonyeta de la CUP:


La Fonoteca

El Nil Via ens fa memòria dels 55 anys de la primera emissió de televisió en català:


Esports

El Carles Alcoyent ens dona les claus del decebedor empat a zero entre el Barça i l’Slavia de Praga al Camp Nou, en la fase de grups de la Champions:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: