metro Barcelona

Especial Coronavirus

Hi ha 1.394 casos de coronavirus a Catalunya i 18 morts. Al conjunt de l’estat, les xifres també són preocupants. Ahir es van afegir 1.400 casos més fins arribar als 9.191 contagis. En total han mort 309 persones. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha advertit que les persones que s’han guarit de la covid-19 poden seguir infectant a altres persones. Per això, demana a les persones que n’hagin deixat de tenir símptomes que es mantinguin confinades a casa 15 dies més. En parlem amb Benito Almirante, cap de malalties infeccioses de l’Hospital Vall d’Hebron:


Transport  i mobilitat

Barcelona afronta avui el segon dia laborable sota les restriccions de l’estat d’alarma. La primera jornada, la d’ahir dilluns, va deixar imatges d’aglomeracions al metro en hora punta. TMB ha anunciat que reforçarà el servei per evitar el risc de nous contagis. Ho comentem amb Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat:

L’Ajuntament espera que baixi en els propers dies la demanda en el transport públic. Mònica Benito, secretària general de CCOO Metro, ha confirmat que aquest dimarts ja no s’han produït aglomeracions:


Xarxes

L’avorriment dels confinats i què fan per combatre’l. L’humor a les xarxes socials (que mai no falti), amb el Toni Noguera:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: