La declaració de Pérez de los Cobos

El director general de la Guàrdia Civil ha declarat aquest dijous per videoconferència al jutjat número 7 de Barcelona que investiga les càrregues policials de l’1 d’octubre. Havien demanat la seva compareixença les acusacions particulars i populars , entre les quals hi ha l’Ajuntament de Barcelona. Entrevistem Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Transparència.


Vaga de muntadors al Sónar

La direcció de Fira Barcelona assegura que la protesta no afectarà el muntatge del festival ni el calendari previst. La data d’inici del Sónar és dijous que ve, 18 de juliol. En parlem amb Quim Español, advocat del Col·lectiu Ronda que representa una cinquantena de treballadors.


Podcast del programa

L’actualitat barcelonina de la setmana: l’augment de les patrulles urbanes, l’angoixa de les famílies que no saben a quina escola anirà el seu fill l’any que ve, els problemes previstos a l’aeroport aquest estiu i les mesures per lluitar contra la contaminació a l’Eixample.


Esports

El periodista de betevé esports Carles Molet repassa el mercat de fitxatges i la presentació del Torneig d’Històrics d’aquest estiu.


Barcelona Plató

L’estrena del documental ‘Maradona’, entre les novetats de l’actualitat audiovisual que repassa el Barcelona Plató, amb Roger Granel.


xarxes

Un repàs dels tuits més impactants de les xarxes segons l’opinió i l’atenta mirada de l’Albert Puyuelo.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: