A un euro, un euro i mig, dos, o com a molt dos i mig. És la varietat en el preu de la cervesa aquests dies a les Festes de Gràcia. Per a les comissions de la festa, aquestes barres són una font de finançament molt important. Per això, en alguns casos s'intenta arribar a un acord en els preus, per així evitar més competència. SERGI FONT, president del carrer Verdi del Mig "Cada carrer fa una mica la seva, però si hi ha bars, sí que intentes posar-te d'acord." ANTONI VIRALEDA, president del carrer Joan Blanques de Baix "Nosaltres hem fixat preus amb el restaurant però al carrer de dalt ens van dir que no. Ens van dir que ells necessitaven vendre-ho més car." Però per als restaurants que s'hi volen adaptar això significa... MASSIMO IZZO, encarregat de Pappa i Citti "La cerveza a un euro cincuenta y hemos bajado porque todos lo han bajado." Hi ha excepcions. Per exemple, en aquest local sí poden fer més negoci. FABRIZZIO, copropietari de la botiga Congost "La lata está a un euro, es decir, un poco más caro. Sí que la diferencia respecto con las barras nos sale bien y tema lateros muy contentos. Casi no se ven." Cal esperar però, el balanç final i veure fins a quin punt els llauners hauran suposat una competència més en aquest ball de preus.