La companyia Norwegian Cruise Line (NCL) s’establirà al port de Barcelona com a punt base a partir de l’octubre per als nous itineraris amb el creuer de luxe Norwegian Prima. El transatlàntic oferirà del 13 al 23 d’octubre el primer viatge que surt des de Barcelona, apostant per estades més llargues.

Recorrerà el Mediterrani Occidental amb escales a tres països diferents: Espanya, França i Itàlia i acabarà el trajecte a Roma (Civitavecchia). El Norwegian Prima tornarà a sortir des de Barcelona, amb aquest mateix recorregut, l’1 novembre i, novament, ho farà amb un últim viatge el 20 de novembre fins a Nova York.

Recórrer el Mediterrani des de Barcelona

Amb aquesta nova ruta que surt des del port de Barcelona, el creuer permetrà als turistes descobrir un port nou cada dia. La primera parada del recorregut és València, i continua per Canes, a França, la Toscana a Itàlia, passant per Florència i Pisa per concloure a Roma.

Creuer de luxe amb gastronomia i entreteniment

El creuer Norwegian Prima, que pren el port de Barcelona com a base de sortida per als seus trajectes, té una àmplia oferta gastronòmica amb diversos restaurants i un mercat. També destaca dins el sector per l’oferta d’activitats aquàtiques com el primer tobogan de caiguda lliure al mar. Dins el creuer també hi ha una sala de teatre amb espectacles musicals propis.

NCL, pendent de l’explotació d’una nova terminal al Moll Adossat

La companyia Norwegian Cruise Line va presentar un recurs al consell d’administració del port de Barcelona pel concurs per a la construcció i explotació de la terminal G de creuers al Moll Adossat. La van interposar conjuntament amb Viking Ocean Cruises i Virgin Cruises perquè consideraven que el concurs afavoria l’adjudicació directa a Royal Caribbean. Ara, la presidència del Port ha tornat a presentar una nova convocatòria. La nova terminal G tindrà més de 54.000 metres quadrats i disposarà d’un moll que permetrà acollir creuers de fins a 400 metres d’eslora.