La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) ha arrencat aquest dimecres al recinte firal de Montjuïc amb 37 marques a dalt de la passarel·la, que presenten les novetats de moda nupcial fins dissabte, 20 d’abril. Els vestits que ja han vist la llum són els de Jesús Peiró, que ha obert el certamen, Sophie Et Voilà, YolanCris, Joli Poli i Isabel Sanchís, qui ha presentat una col·lecció plena de fantasia i que s’adapta a cada tipus de dona. El toc final de la vetllada l’ha posat The Atelier de Jimmy Choo.

Fer brillar el talent de Barcelona com a proposta

Barcelona és la capital mundial de la moda nupcial i el recinte firal de Montjuïc es tenyirà de blanc durant quatre dies i una nit, marcant la tendència de la moda dels casaments. Durant aquesta setmana, es donarà cabuda a dissenyadors internacionals i joves promeses, sense oblidar les firmes locals. L’objectiu de l’organització és donar visibilitat a les marques de Barcelona. Constantí Serrallonga, director de Fira de Barcelona, ha explicat que és cada cop més internacional, “icònica” i amb la presència de talent local.

‘Barcelona goes Bridal’, la instal·lació de La Fura dels Baus

La fira fa per primer cop una col·laboració amb La Fura dels Baus, que presenta una instal·lació artística, la ‘Barcelona goes Bridal’. Es pot veure a l’avinguda de la Reina Maria Cristina durant els dies del certamen i l’objectiu és captar l’atenció dels ciutadans. Es tracta d’un penjador rotatiu gegant per on passa la roba de 40 marques catalanes consolidades i emergents, que canviarà cada dia fins a arribar a 150 peces diferents.

La directora de la Bridal Week, Albasarí Caro, explica que han obert la instal·lació a 60 tallers perquè es pugui visibilitzar la feina que fan. La passarel·la mecànica, per la qual els vestits volen, fa 100 metres de llargada i sis d’alçària.

Giambattista Valli, a la Llotja de Mar

Un dels protagonistes d’aquesta edició és el reconegut dissenyador mundial d’alta costura Giambattista Valli, que per primer cop presentarà la línia de vestits de núvia a la passarel·la barcelonina. “Love Collection”, la moda eterna, atemporal i natural, que fusiona les icones de la moda Bridal amb l’elegància de la Maison. Aquesta col·lecció es podrà veure a la Llotja de Mar aquest dijous, 18 d’abril, a les 21 h, a la Bridal Night.