Sónar 2018

(les dates són el 14, 15 i 16 de juny) suma ja més de 50 artistes a la seva programació especial de 25è aniversari, plena d’espectacles exclusius i estrenes absolutes. A Gorillaz, LCD Soundsystem, Diplo, Laurent Garnier o Ólafur Arnalds entre molts altres, s’hi sumen ara artistes que el Festival Internacional de Música Avançada ha presentat aquest dimarts.

Entre ells Thom Yorke, capdavanter de Radiohead, amb un concert especial la nit del dissabte 16 de juny en què repassarà la seva trajectòria juntament amb el productor Nigel Godrich i l’artista multidisciplinar Tarik Barr.

Sónar 2018 estrenarà les noves propostes en directe de cinc dels artistes nacionals més importants del moment: Rosalía; Niño de Elche, amb el seu bailaor, Israel Galván;  Refree, que explora inquietuds electròniques juntament amb el  realitzador Isaki LacuestaHenry Saiz, i Oscar Mulero.

El Sónar de Dia aquest any compta amb la presència d’Alba Noto i també Cornelius, que estrenen treballs.

 

A la sessió de dia del festival hi arriba també Diplo amb un format únic, Diplo presents, en què reunirà artistes africans. Novetats que aquest dimarts han presentat i que han anunciat a les xarxes, que ja van plenes escalfant motors per al quart de de segle del Sónar.  En total, més de 140 xous repartits en nou escenaris, en les sessions de sempre: de Dia i de Nit, a Montjuïc i al recinte de Gran Via l’Hospitalet.