Un dia en concret, com el de la nevada del 8 de març a Barcelona, pot convertir la plaça per on passem cada dia en un paisatge insòlit, d’aquells que podem capturar en un viatge o dels que figuren a les revistes de turisme. Sota aquesta premissa, neix l’exposició “Quan passes i et gires sense veure’m”, del col·lectiu Photosagrera.

Per il·lustrar aquest concepte de paisatge planer, però a la vegada impressionant, un total de 20 fotògrafs han participat a la mostra que es pot visitar fins al 7 de novembre al Club Natació Sant Andreu. No són paisatges de postal però un raig de llum, un arc de Sant Martí o instants determinats poden transformar indrets senzills que veiem en girar una cantonada. L’exposició pretén reivindicar la bellesa d’un paisatge simple que pel fet de ser natural, ens pot transmetre més sensibilitat o, fins i tot, records.

Afició compartida a la Sagrera

Photosagrera és una associació formada per veïns aficionats a la fotografia creada amb l’objectiu de ser un espai comú entre professionals i principiants en la matèria. Amb aquesta finalitat, aconsegueixen establir un treball en equip entre els que hi entenen i els que tot just comencen a experimentar. L’entitat de la Sagrera organitza tallers, cursos, una exposició al mes centrada en un dels fotògrafs i mostres col·lectives.