Són els mereixedors dels vuit Premis Time Out, que es van lliurar ahir al vespre al Mercat de la Concepció. El marc escollit té a veure amb el fet que la gastronomia és un dels capítols destacats a la revista. De fet, en les dues primeres edicions, els Premis Time Out s'havien lliurat només en categories lligades a l'oferta gastronòmica i d'hostaleria. I en aquest àmbit van ser distingits ahir el restaurant Enoteca, el plat de gall de Sant Pere del restaurant Caldeni, el gin tònic del Tirsa Cocktail Bar i el local de copes L'Entresòl. CARLES CAPDEVILA, director del diari 'Ara' "Tu vas pel món i quan un restaurant porta la garantia 'Time Out' vol dir que et pots fiar de determinat restaurant... I això és el que estem intentant consolidar i agrair al sector: la rebuda que ha tingut la revista, també el suplement de l''Ara', en aquest cas. I tornar-ho reconeixent la feina i buscar aquesta associació." Novetat enguany van ser els guardons atorgats en el camp de la creació cultural. En van ser mereixedors el talent inquiet de la cantant Sílvia Pérez Cruz, l'obra de teatre 'Un home amb ulleres de pasta', de Jordi Casanovas, i el portal per a cinèfils Filmin. Un jurat format per l'equip editorial del diari 'Ara' va decidir atorgar el primer premi Time Out - Ara al grup de moda del pop català, Manel, que, amb '10 milles per veure una bona armadura', ha aconseguit repetir l'èxit de l'anterior disc.