‘El secret de la Lloll’, que va néixer el 2017 com un petit concert al restaurant El Principal de l’Eixample, fa la funció 100 al Teatre Poliorama. Un espectacle de to cabareter que entrecreua un conte amb cançons molt populars versionades per la Lloll.

Inicialment va ser ‘El secret del Principal’, i eren un seguit de cançons en diversos registres i amb la lletra adaptada. “Vaig pensar que calia una dramatúrgia per lligar-ho tot i em vaig inventar un conte. És un conte amb fragàncies de cabaret, un musical teatralitzat“, explica l’actriu.

El conte d’un comte i una vedette

La història té com a protagonista una vedette del Paral·lel que sedueix un noble francès. Una història d’amor que es va esbojarrant i tornant força gamberra. La dotzena llarga de temes musicals que canta la Lloll tenen la lletra canviada per afegir-hi comicitat.

Sonen des de ‘La vie en rose’ al ‘Hawai Bombay’, de Mecano, passant per ‘Maria’ de “West side story”. Però amb lletres inventades. “Sempre m’han agradat els musicals en els quals els números musicals estan integrats en la trama”, comenta l’actriu.

Acompanyena la Lloll Isaac Fonoll (piano) i Bernat Cot (percussions, sons diversos i altres intervencions). Dues funcions per celebrar el centenari, el 4 i el 6 de març.