bo cultural 400 euros joves

(ACN) 85.238 joves de Catalunya nascuts l’any 2005 ja poden sol·licitar l’anomenat Bo Cultural Jove, que impulsa el Ministeri de Cultura i Esports. És la segona edició d’un programa que atorga a cada beneficiari 400 euros destinats a l’adquisició i el gaudi de productes, serveis i activitats culturals. Un cop l’obtinguin, els joves disposaran d’un any per utilitzar-lo en alguns dels 366 establiments adherits a la campanya.

62.496 dels joves de Catalunya que aquest any compleixen 18 anys són de la demarcació de Barcelona. Els sol·licitants tenen temps per demanar el bo fins al 30 de setembre a través del web www.bonoculturajoven.gob.es.

Què és el Bo Cultural Jove?

El Bo Cultural Jove funciona amb una targeta de prepagament que els beneficiaris poden obtenir de forma virtual al telèfon mòbil o en format físic a través d’un correu postal a l’adreça indicada en la sol·licitud.

El bo es divideix en tres trams per afavorir la diversificació entre els diferents sectors culturals: 100 euros per a productes físics (llibres, premsa i discs), 100 euros per a productes digitals (premsa digital, pòdcasts, vídeojocs en línia i plataformes virtuals) i 200 euros per a arts vives (teatre, òpera, cinema, dansa, museus i espectacles taurins).