entrades gratis sagrada família festes santa eulalia 2024 barcelona

Vols entrades gratis per a la Sagrada Família? Per tercer any consecutiu, amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia 2024 a Barcelona, la basílica sorteja 8.500 entrades per accedir al temple de Gaudí sense pagar i visitar l’interior de la basílica, el museu i les Escoles, així com la nova sala immersiva del museu. Les jornades de portes obertes es faran el dissabte 10 de febrer, entre les 15 i les 17.30 h, i el diumenge 11, de 15 a 18 h.

T’expliquem com participar en el sorteig per aconseguir entrades gratis a la Sagrada Família per les Festes de Santa Eulàlia 2024.

Com aconseguir entrades gratis per a la Sagrada Família?

Per obtenir un dels accessos dobles a la Sagrada Família només has d’entrar al web del temple o a les seves xarxes socials i omplir el formulari amb les teves dades personals. El termini per fer-ho ha arrencat aquest dilluns, 29 de gener i finalitza el diumenge 4 de febrer, a les 21 h. El sorteig per triar els guanyadors es farà aquest mateix diumenge, 4 de febrer, a partir de les 21 h.

Els guanyadors, el 5 de febrer

El nom de les persones escollides es coneixerà el dilluns 5 de febrer, dia en què els participants podran consultar si han estat guanyadors de les entrades dobles gratuïtes al web de la Sagrada Família.

Portes obertes per Santa Eulàlia 2024

Com a novetat, enguany es podrà descobrir la nova sala immersiva del museu, inaugurada el passat mes de desembre. A més, la basílica recorda que des del setembre l’usuari pot gaudir de l’experiència de realitat augmentada a l’aplicació oficial de la Sagrada Família. Aquí, poden veure espais no visitables com l’hort del cimaci, les cobertes o l’interior de la torre de la Mare de Déu.

La Sagrada Família no és l’únic espai de la ciutat que fa jornada de portes obertes coincidint amb les festes d’hivern de la ciutat. Una quarantena de museus també tindran accés gratuït entre el 9 i l’11 de febrer. Aquesta és només una de les propostes de les Festes de Santa Eulàlia, ja que el programa també inclou actes de cultura popular i concerts al Moll de la Fusta, amb el Lali Jove 2024.