Amb el premi d’enguany, Verdi del Mig es referma en la seva hegemonia: dels últims vuit anys, n’han guanyat sis. Potser per això, la decisió ha rebut xiulets de desaprovació. Tot i això, els veïns del carrer de Verdi han celebrat el guardó al seu bosc particular.

Els veïns de la plaça de Rovira i Trias han recollit el segon premi pel seu jardí de somni. Aquesta decoració també ha estat valorada amb el guardó a la millor il·luminació.

La plaça de la Vila de Gràcia s’ha emportat el tercer premi. Una menció al detall artístic ha reconegut el mèrit de l’ambient terrorífic de la plaça.

Nit de música i cinema

A més de les celebracions als carrers guanyadors, l’agenda d’aquesta nit a Gràcia està plena de diversos estils musicals. A la plaça del Diamant hi ha una nova sessió de swing. A partir de les 23 h, el grup Aquarium animarà el carrer de Verdi. A dos quarts d’una començarà un nou concert de rumba en homenatge al Gato Pérez.

Els amants del cinema tenen l’oportunitat de veure l’oscaritzada ‘Avatar’ al carrer de Tordera. La sessió comença a les 23 h.