El Poble Espanyol es convertirà per segona vegada en un Biergarten -jardí de la cervesa- molt tradicional a la regió alemanya de Baviera, concretament a Munic. Allà els carrers, places i parcs s’inunden de terrasses que tenen un denominador comú protagonista: la cervesa. En segon lloc hi ha la gastronomia alemanya, com els frankfurts, bratwursts, amanides kartoffel (amanida de patata) o bretzels (pans amb forma de cor trenat). Tota aquesta varietat de productes i els escenaris típics alemanys desembarcaran al recinte del Poble Espanyol.
Per amenitzar la festa s’han programat concursos -d’aixecament de gerres, de la “salsitxa gegant” i de la “salsitxa picant”, tallers per fer la cervesa a casa i uns consells bàsics per servir-la amb tirador. Música en directe, discjòqueis i activitats infantils amb taller de salsitxes, decoració de galetes i còctels sense alcohol. Com ja es va fer l’any passat, l’entrada al recinte serà gratuïta per als residents a Catalunya.