Per mostrar amb exemples aquesta filosofia, s’ha editat el primer número del monogràfic ‘betevé’ Se n’han repartit més de 65.000 en 38 punts de la ciutat. A la publicació, que desenvolupa el concepte de proximitat cultural, s’entrevisten persones com el filòleg i traductor Pius Alibek, iraquià de naixement i resident al barri de Gràcia. Una conversa multiplataforma amb el director d’Informatius de betevé, Xavier Muixí. També s’ha enregistrat en vídeo i s’ha fragmentat per difondre’l a les xarxes socials.

Pius Alibek, com betevé, la Barcelona que més sent com casa seva és la dels petits racons, dels barris, la ciutat més enllà dels monuments, de l'”skyline” que tothom coneix. Una mirada imperfecta de Barcelona que aquesta casa fa més seva que mai en aquesta nova etapa. Per aquest motiu cada edició de la revista es nodrirà de reportatges fotogràfics com el del Poblenou que Salva López ha dut a terme per al primer exemplar.

L’altra protagonista del número u és Rosalía Vila, cantant barcelonina que experimenta amb el flamenc per dur-lo més enllà. betevé és Rosalía i viceversa. Ens emmirallem en ella com a exemple del que volem ser: propers, reals i polièdrics.

Del monogràfic ‘betevé’, no té una periodicitat concreta, se n’editaran nous exemplars quan es consideri oportú.