Alma Festival

L’Alma Festival Barcelona —que el 2023 es va celebrar al Poble Espanyol— ha anunciat que l’any que ve tindrà una doble seu, ja que també es farà a Madrid. L’esdeveniment musical es va celebrar des del 2013 fins al 2022 als Jardins de Pedralbes sota el nom de Festival Jardins de Pedralbes i enguany es va canviar de seu i de nom després de perdre el concurs públic. A Barcelona, es farà del 24 de juny al 21 de juliol al Poble Espanyol, i a Madrid serà del 30 de maig al 17 de juny, al Parc Enrique Tierno Galván.

El festival, a través d’un comunicat, afirma que “mantindrà a les dues ciutats la seva identitat de festival boutique amb una programació eclèctica d’alt nivell”, afirma Martín Pérez, director de l’esdeveniment musical i de Concert Studio. Pérez explica que incorporar Madrid com a seu representa una “oportunitat única per dur la singularitat del festival a una audiència més àmplia i mostrar la riquesa d’aquest festival a dues de les ciutats principals d’Espanya”. L’esdeveniment presenta una àmplia varietat de gèneres musicals, des del pop, el rock i l’indie fins a sons clàssics o jazz.

Take That i Vetusta Morla, a l’edició del 2024

L’Alma Festival Barcelona ja ha anunciat per a l’edició de l’any que ve els concerts de Take That, Vetusta Morla, Valeria Castro, Glen Hansard i James Blunt. Els detalls sobre l’Alma Festival Madrid i l’avançament del cartell es coneixeran el proper 28 de novembre en una roda de premsa a la capital espanyola.