El macrofestival de música electrònica referent a la ciutat, el Brunch Electronik, encara la recta final amb totes les entrades exhaurides i més de 70.000 assistents. Una xifra que els organizadors de l’esdeveniment valoren molt positivament, sobretot després que el festival faci per segon cop un format de tres dies. Des de divendres i fins a aquest diumenge hi han participat més de 90 artistes, entre promeses locals i figures de renom com Black Coffee, Palms TraxBoris Brejcha.

Predomini del públic local

Tot i que un esdeveniment d’aquesta magnitud atrau molts visitants, el 85 % del públic és local. Els organitzadors expliquen que les impressions dels assistents “han estat molt bones”. A diferència d’altres edicions del festival, enguany la programació del Brunch s’ha distribuït entre tres espais ben diferenciats: bona part de les actuacions s’han fet de matinada en cinc escenaris situats al Parc del Fòrum, mentre que la programació diürna s’ha traslladat als Jardins de Joan Brossa aquest diumenge, on es posa el punt final. La resta s’ha fet al Nitsa Club, a la Sala Apolo.

Polèmiques pel soroll

El festival de música electrònica ha anat guanyant adeptes al llarg dels temps. Durant 10 anys es va fer als Jardins de Joan Brossa, però l’augment de públic va comportar que l’any passat es traslladés al Parc del Fòrum. Els veïns del barri s’ha queixat uns quants cops pel soroll dels macrofestivals i han demanat que es posi fi a aquesta mena d’esdeveniments.