Els estudiants de la UPF Quim Llimona, Marcel Farrés, Miquel Tolosa i Adrià Garriga, han guanyat el premi WIP Jam Best in Show App, en què havien de desenvolupar una aplicació en 48 hores. Amb el nom de Catch and win, l’aplicació funciona com un “geocatching”, o geocerca, que busca objectes amagats mitjançant el senyal GPS però, en aquest cas, ho fa amb persones. El joc, a banda de permetre conèixer gent, també permet als jugadors guanyar punts en trobar-se entre ells.

Els usuaris, per poder entrar en joc, hauran de descarregar-se l’aplicació, que encara està en fase de desenvolupament, cedir una fotografia i donar el permís per accedir al seu perfil de Twitter, per tal de facilitar que altres jugadors els trobin i coneguin els seus gustos. Els autors preveuen que l’aplicació també arribi a tenir finalitats publicitàries, ja que les empreses podrien utilitzar-la a l’hora de llançar promocions, o els locals d’oci podrien organitzar jocs entre els clients.

Catch and win també va ser la guanyadora del guardó a la millor aplicació desenvolupada per la plataforma Intel XDK i Api de Mashery, els programes informàtics que van utilitzar per crear l’app.