vespres estiu 2024 programa

Arriben els Vespres d’Estiu a la UB 2024. La cita torna al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona els dies 9, 11, 16 i 18 de juliol. És l’edició número 19 dels Vespres, una cita que es consolida com a imprescindible en l’agenda cultural de Barcelona, en un espai verd i a l’aire lliure en ple cor de la ciutat. Allà trobareu les propostes musicals més personals de l’escena emergent.

I atenció!, que la gran novetat d’aquest any és que els concerts dels Vespres aniran precedits de l’actuació dels guanyadors del Sona UB, el concurs de maquetes que ha convocat per primer cop la Universitat de Barcelona per descobrir el talent musical de professorat, alumnat i personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis.

Aquí t’expliquem tot el que has de saber dels Vespres d’Estiu a la UB aquest 2024.


Vespres d’Estiu a la UB 2023: quan es fa?

9, 11, 16 i 18 de juliol del 2024. 18 h: obertura de portes de la terrassa, 20 h: inici dels concerts 


On es fa?

Jardí Ferran Soldevila, Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (entrada pel carrer de la Diputació). 


Com? Reserva prèvia i preu de l’entrada

Gratuït i sense reserva prèvia.Programa dels Vespres d’Estiu a la UB

Dimarts 9 juliol

Reïna (+ teloners Sona UB: Erxart Casas)

El grup de pop manacorí ha publicat el seu segon elapé, Retirada a temps (Bankrobber / El Jardí Amagat), deu cançons esmolades i transparents que recorden la sonoritat dels millors grups dels 1980 i els 1990, els Fleetwood Mac i els Guided by Voices. 


Dijous 11 juliol

Minibús Intergalàctic (+ teloners Sona UB: Bons Nois)

Recullen la tradició dels sons folk, pop i rock amb influències psicodèliques dels anys 1960 i 1970 per abocar-hi tot el que els remou: una mirada vitalista, alegre i hedonista en un món confús i en crisi. 


Dimarts 16 juliol

L’artista de Cardedeu presenta el seu esperat primer disc, Ariox is super sad (Luup Records), un treball fresc i íntim que fusiona el pop d’autor amb l’electrònica, i la música amb altres disciplines com ara l’escriptura, el dibuix i la il·lustració. 


Dijous 18 juliol

La seva música beu de moltes fonts. Crea joies pop d’electrònica minimalista des del seu coneixement del violí clàssic, el cant líric, el jazz i, sobretot, el flamenc.