tardor reial

‘Tardor Reial, de la terra a la tapa’ és una proposta gastronòmica que s’instal·la del 4 al 14 de novembre a la Plaça Reial, on els restauradors de la plaça han dissenyat 14 platets, cadascun d’ells protagonitzat per un o diversos aliments de temporada, a preus assequibles (4€).

El que es busca és fer degustar productes de proximitat i qualitat el·laborats per profesionals de la mateixa plaça. L’excusa perfecta perquè els barcelonins i barcelonines ens tornem a enamorar d’aquest espai que mostra la cara més local de la nostra ciutat.


On?

Plaça Reial de Barcelona


Quan?

Del 4 al 14 de novembre del 2021


Preu

4€ el platet (alguns inclouen beguda)


Llistat d’establiments

  • Artisa (cheesecake de poma)
  • Bar Colón (El bar Colón cuinarà unes croquetes de tardor amb ceps.
  • Bar Ocaña (Cool & Fleur, ramets de coliflor fregits en romesco amb formatge manxec)
  • Rossini (carxofes del Prat rostides al forn amb oli d’all)
  • Samantha’s (Croquetes de pop i calamars a la seva tinta)
  • Rei de Copes (rovellons saltats amb ou de guatlla a baixa temperatura, oli de tòfona i làmines de parmesà)
  • Hotel Roma (croquetes de pop i calamars)
  • Restaurant Tobogán (versió catalana de la empanada gallega amb espinacs, pinyons, panses i “grelos”)
  • Bar Glaciar (Brioche au Poulet: un pa tipus brioix farcit de pollastre, formatge emmental i moniato)
  • Ambos Mundos (“moniates” amb pesto i vinagreta de mel)
  • Greenco (tagliatelle de moniato amb salsa de tòfona i mel)
  • Les Quinze Nits (gambetes “crispy” amb bolets de temporada i sambal)
  • Cerveseria Canarias (patates a l’aroma de tòfona amb ibèric i parmesà)
  • Expat (arròs de verdures de temporada amb carabassa, bròquil, cigrons i raita)