Entrevistem Daniele Rossi, cofundador i president de Slow Food BCN, una organtizació ecogastronòmica sense ànim de lucre fundada a Itàlia l’any 1989. L’ètica de l’Slow Food es basa en la sostenibilitat, l’ecologisme i el localisme i té com a propòsit fomentar una cultura gastronòmica basada en els aliments bons, nets i justos.
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
betevé emetrà en directe el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu: programa especial des del Nou Sardenya
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
betevé emetrà en directe el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu: programa especial des del Nou Sardenya