Un esmorzar d'estrella Michelin. Amb aquesta grata sorpresa s'han trobat els donants de sang que avui s'han apropat a l'Hospital de Sant Pau. La curiosa iniciativa forma part de la campanya "Tinc sang de sibarita" del Banc de Sang i Teixits que ha convidat xefs de renom per elaborar els menús. El d'avui anava a càrrec de Fermí Puig, que ha preparat un sandvitx de crustacis, un canapè de conill amb prunes, olivada amb anxoves i un dolç de llimona. Els usuaris, en canvi, coincideixen que la iniciativa els ha ajudat a fer el primer pas. "Tinc sang de sibarita" pretén atraure més donants i augmentar així les reserves de sang als hospitals de Barcelona. La setmana que ve, Ada Parellada cuinarà per als donants que vagin a l'Hospital Clínic. I el 21 i 22 de setembre, Fabián Martín els obsequiarà amb un menú deliciós a la Vall d'Hebron.

La campanya per promoure les donacions comença a Barcelona, és itinerant i després trepitjarà la resta del territori català. Les properes degustacions a la capital seran aviat: Ada Parellada visitarà l’Hospital Clínic els dies 14 i 15 de setembre i Fabián Martín cuinarà pels donants els dies 21 i 22 a l’Hospital Vall d’Hebron. També s’hi ha apuntat un altre xef de renom, Ferran Adrià, que participarà l’octubre vinent a la Fundació Alícia.