Al barri del Poblenou ha obert les seves portes un comerç innovador, Sushi10. Aquest establiment ha creat el primer sushi català, barrejant els ingredients de la cuina japonesa amb productes tan catalans com les anxoves de l'Escala o les avellanes de Reus. MARINA PRIM, xef "Vaig descobrir, segons uns estudis molt importants, que van determinar que les dues dietes més cardiosaludables del món són la del sushi i la dieta catalana. Això em va donar la idea que podríem fer un sushi català. Així aquesta seria el menjar perfecte per al nostre cor." La Marina i el seu equip són els creadors del sushi català. L'establiment aposta per crear menús a mida segons les necessitats del consumidor com l'Eco Sushi, pensat per aquells clients que vulguin portar una dieta cardiosaludable. MARINA PRIM, xef "Tenim un nutricionista que ens fa tots els càlculs perquè el nostre Sushi surti equilibrat. Vam descobrir que alguns menús són més reforçats en Omega 3." Sushi10 vol introduir a Barcelona la cultura del menjar japonès per emportar dissenyat pels gustos del consumidor català. La major part dels ingredients que utilitzen provenen de l'agricultura orgànica. MARINA PRIM, xef "No és un local on veus que la gent entra, agafa i se'n va. Sinó que parlem amb ells i tots els que estem atenent al públic estem molt involucrats i enterats de la filosofia de l'empresa. Si sou amants d'aquesta especialitat japonesa podeu participar dels cursos que organitza el restaurant per aprendre les tècniques bàsiques per elaborar la cuina nipona. Un petit univers al voltant del sushi que acaba d''obrir les portes al bell mig del Poblenou.