Són gairebé 17.000 metres quadrats urbanitzats. Es tracta de la segona fase de les obres per millorar els interiors del barri de Canyelles. S'han instal·lat noves escales mecàniques i rampes per millorar l'accessibilitat dels veïns. També s'ha renovat l'enllumenat i elements del mobiliari urbà. Els veïns veuen amb bons ulls aquesta remodelació, però reivindiquen més equipaments per al barri. La urbanització del barri ha suposat una inversió de més de tres milions i mig d'euros.

L’objectiu principal de les obres era eliminiar les barreres arquitectòniques del barri. Per això s’hi han instal·lat unes escales mecàniques, rampes, escales i s’ha millorat l’accessibilitat als edificis. També s’ha renovat l’enllumenat, amb uns fanals que consumeixen i contaminen menys, i la xarxa de clavegueram.

La remodelació ha inclòs l’enjardinament dels talussos i la renovació de l’arbrat i jardineria. A més, s’ha  instal·lat un nou mobiliari urbà.

Amb aquests canvis acaba la segona fase de la reurbanització d’espais interiors que es va iniciar l’any 2008, quan es van instal·lar dos ascensors. Per la inauguració, els veïns han celebrat una festa popular.