portes obertes al Port de Barcelona 2024

(ACN) Més de 30.000 persones han participat en les primeres Jornades de Portes Obertes del port de Barcelona durant aquest cap de setmana, en el marc dels actes Endinsa’t al port. Segons ha explicat el Port de Barcelona en un comunicat, la xifra d’assistència ha superat “totes les expectatives”.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, l’Autoritat Portuària valora celebrar una segona edició, segons ha confirmat el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó.

Visites en bus, golondrina o a peu

Concretament, més de 16.000 persones han gaudit de les visites que s’ha endinsat en zones habitualment restringides al port a través d’un bus turístic o bé amb recorreguts en les golondrines o a peu. A banda, més de 5.000 persones han participat cadascun dels tres dies en les activitats del Portal de la Pau. Allà els visitants van trobar l’Àgora Port, un espai de xerrades, tallers i divulgació.

Segons el Port, els vehicles de la Policia Portuària dels Bombers del Port de Barcelona exposats al Portal de la Pau han despertat l’interès entre el públic més familiar, amb centenars de visitants que han pogut conèixer de primera mà la tasca dels dos cossos.