Els ritmes de vida i la falta de coneixements fan que dediquem poc temps a cuinar, i això sovint comporta que el menjar se’ns faci malbé a la nevera o que prioritzem opcions ultraprocessades o de menjar ràpid que, sovint, tenen un alt impacte social i ambiental. Què podem recuperar del passat, de les nostres àvies, per avançar cap a una alimentació més sostenible i que contribueixi a mitigar els efectes de l’emergència climàtica? Rezero conversa amb la Tomasa Báñez, una de les àvies del projecte S(àvies) que impulsa Espigoladors, ABD-ONG i Rezero. També parla amb la Mariona Ortiz de la Fundació Banc de Recursos, responsable d’un projecte perquè les escoles i els infants no llencin menjar a les escombraries.
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
Declaracions sorprenents d’Aitana Bonmatí: dubta que acabi la carrera al Barça i critica la Lliga F
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
Declaracions sorprenents d’Aitana Bonmatí: dubta que acabi la carrera al Barça i critica la Lliga F