Els ritmes de vida i la falta de coneixements fan que dediquem poc temps a cuinar, i això sovint comporta que el menjar se’ns faci malbé a la nevera o que prioritzem opcions ultraprocessades o de menjar ràpid que, sovint, tenen un alt impacte social i ambiental. Què podem recuperar del passat, de les nostres àvies, per avançar cap a una alimentació més sostenible i que contribueixi a mitigar els efectes de l’emergència climàtica? Rezero conversa amb la Tomasa Báñez, una de les àvies del projecte S(àvies) que impulsa Espigoladors, ABD-ONG i Rezero. També parla amb la Mariona Ortiz de la Fundació Banc de Recursos, responsable d’un projecte perquè les escoles i els infants no llencin menjar a les escombraries.
el més vist
Un mort i un ferit crític en l’explosió d’un tanc amb líquid inflamable al port de Barcelona
Els Mossos identifiquen un centenar de persones amb antecedents al metro en una sola nit
Incendi sense ferits en una fruiteria de l’Eixample | VÍDEO
Incendi dins d’un local de compravenda de cotxes del carrer de Rocafort | VÍDEO
Leslie: “Jo soc d’una generació a la qual ens deien: ‘Si veus un turista abraça’l'”
el més vist
Un mort i un ferit crític en l’explosió d’un tanc amb líquid inflamable al port de Barcelona
Els Mossos identifiquen un centenar de persones amb antecedents al metro en una sola nit
Incendi sense ferits en una fruiteria de l’Eixample | VÍDEO
Incendi dins d’un local de compravenda de cotxes del carrer de Rocafort | VÍDEO
Leslie: “Jo soc d’una generació a la qual ens deien: ‘Si veus un turista abraça’l'”