daniel sirera

El president del Grup Municipal del PP, Daniel Sirera, exigeix a l’alcalde, Jaume Collboni, que replantegi la recollida d’escombraries al carrer de Consell de Cent. A través d’un comunicat, Sirera ha assegurat que són “nombroses” les queixes rebudes per part del veïnat per la brutícia i pudor que s’acumula als voltants d’aquesta via. “No ens podem permetre que els nostres veïns visquin entre brossa”, afirma.

El PP demana crear zones de càrrega i descàrrega

Sirera considera que l’actual disposició dels contenidors no només és poc eficaç, sinó que fa que no hi hagi zones de càrrega i descàrrega. Segons el PP “és un perill fer les feines de repartiment perquè no hi ha zones on aparcar”. Des del PP denuncien que amb la transformació per a vianants de la via s’han perdut 20 places de càrrega i descàrrega, motiu pel qual els populars demanen a Collboni que n’impulsi de noves.

Segons el comunicat, ara fa dos mesos el PP ja va demanar-ho i ara han tornat a reclamar-ho al plenari del districte de l’Eixample d’aquesta setmana, en què han denunciat la “mala planificació” d’aquest eix.