Albert Rivera ha assegurat que el tripartit es pot tornar a reeditar. Per això, des de Cornellà ha demanat el vot dels socialistes desencantats. ALBERT RIVERA, candidat de Ciutadans "S'ha acabat allò de que els socialistes a Catalunya no tinguin una veu clarament progressista i no nacionalista. S'ha acabat allò de vendre el vot i anar a votar amb el nas tapat." El líder de Ciutadans també ha dit que no donaran suport a la nova llei antitabac, ja que consideren que han d'existir zones per a fumadors i d'altres lliures de fum.

Aquesta tarda, la carpa que Ciutadans té instal·lada al passeig de Sant Joan ha estat atacada per quatre joves d’entre 20 i 30 anys, que hi han trencat cartells i banderoles, han tirat ous i pintura a la carpa i, després, l’han intentat tombar. Els atacants -segons els testimonis, quatre joves amb navalles i tisores- han sortit corrent quan dos vigilants de l’estació de metro de Verdaguer han anat a aturar-los.

Ciutadans assegura que es tracta d’una acció organitzada i coordinada. Aquesta mateixa tarda ja han presentat una denúncia als Mossos.