(ACN/Redacció) Vols conèixer els resultats de les eleccions europees 2024 per municipis? Quin ha estat el partit més votat a la teva ciutat o poble? I al municipi veí? Aquí tens un mapa amb els resultats de les eleccions europees 2024 a cadascun dels municipis de Catalunya. Amb la visualització pots navegar pel conjunt del mapa i esbrinar els resultats del 9-J per poblacions, on es concreta el nombre de vots aconseguit per les tres candidatures més votades.

Passa el cursor o clica amb el dit a sobre del municipi que t’interessi i consulta els principals resultats del 9-J per municipis, amb el rànquing de partit més votats en aquest indret.

Resultats de les eleccions europees 2024: més municipis per a Junts

Per municipis, el PSC és primera força en tres de les quatre capitals de demarcació catalanes i guanya a Barcelona, Tarragona i Lleida. Igualment, acumula 247 municipis en total on els socialistes han guanyat aquest 9-J. El partit que ha tingut més victòries municipals, però, ha estat Junts qui ha aconseguit ser primera força en 587 pobles i ciutats, entre les quals Girona.

Per la seva banda, ERC ha guanyat aquestes eleccions europees en un total de 110 municipis. Per acabar, el PP ha estat el més votat en tres municipis a tot Catalunya: Aitona, Arres i Fígols.